Uporabna, kompaktna, ergonomična in cenovno dostopna embalaža za sadje in zelenjavo. Izdelana je iz materialov kot so PP, PS, PET, OPS in sicer glede na namen uporabe. V naši ponudbi je na voljo kar lepo število posodic različnih oblik in velikosti. Posodice so prilagojene obliki sadja in zelenjave. Prilagajamo se vašim željam in potrebam. Poskrbimo za sezonsko pakiranje vaših pridelkov.

           embalaža za paradižnik, almima embal  embalaža za borovnice, almima embal  embalaža za jagodičje, almima embal  embalaža za paradižnike različnih vrst, almima embal  plastična embalaža za jagode, almima embal

Ostalo v ponudbi

O podjetju

Naša ponudba zajema prodajo raznih polipropilenskih folij, posodic, pladnjev, papirnatih brisač, ter uporabo embalaže za pekarne, delikatese, mesnice, slaščičarne, lekarne, trgovine, gostinske lokale, kozmetične salone…Ponujamo velik asortiman primeren za vse priložnosti in vsak žep. Skozi celotno delovanje podjetja v skladu z željami in interesi oblikujemo prodajni program, ki ob redni zalogi, primerni ceni in kvaliteti dosega pričakovanja strank.

Pošlji povpraševanje!

Aktualni katalogi

plastične posodice pp in pet material, almima embal

 katalog lesene posodice paniboi, almima embalwelness potrošni material, almima embal

Kontakt

ALMIMA EMBAL d.o.o.,
Orehovlje 2 a, 5291 Miren, Slovenija
Tel.: +386 (0) 5 330 39 30
M: +386 (0) 51 633 453
Fax.: +386  (0) 5 330 39 33
Delovni čas: od ponedeljka do petka ob 7.00-15.00
info@almima-embal.si

Vse pravice pridržane © Almima Embal d.o.o. Izdelava spletne strani: tejka.si